CheckFashion

CheckFashion is een website waarbij het aanbod van verschillende webshops op het gebied van mode bij elkaar is gebracht zodat er makkelijk gezocht kan worden in meerdere webshops tegelijk.

Inmiddels staan er meer dan 600.000 producten op de site van meer dan 75 webshops. Dit aantal groeit per dag nog steeds!

http://www.checkfashion.nl
CheckFashion

GarageCheck

Op GarageCheck.nl kunnen consumenten hun ervaringen delen na het bezoek van een autobedrijf. Dit kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. Het platform biedt de mogelijkheid om een account aan te maken, garagebedrijven te zoeken, nieuwe garages toe te voegen en om reviews & reacties te plaatsen.

Voor de site-eigenaar is er de mogelijkheid om zeer eenvoudig geplaatste reacties en nieuw toegevoegde garages te controleren en goed te keuren.

http://www.garagecheck.nl
GarageCheck

Aldowa B.V.

Aldowa levert aluminium, RVS, SV- en corten staal beplating. Hun kracht ligt in het goed en met veel enthousiasme uitwerken, produceren en monteren van uiteenlopende vormen en maatvoeringen. Dit zowel voor 'los' zetwerk als gehele projecten.

Wij beheren voor Aldowa de gehele I(C)T infrastructuur. Naast het beheer verzorgen wij ook het installatiewerk, de servers en de werkplekken.

Aldowa B.V.

Bartels B.V.

Bartels B.V. is sinds 1952 actief in de land- en tuinbouw sector, wegenbouw en cultuurtechnisch werk. Ze zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle vormen van loonwerken, grondwerken en transporten. Bartels Groep richt zich dan ook op de aannemerij, zowel hoofd- als onderaannemers en verhuur van materieel. Bartelsbv.com is een informatieve bedrijfsite.

http://www.bartelsbv.com
Bartels B.V.

Evenaar Webshop

Evenaarwebshop.nl is een online winkel voor voornamelijk woondecoratie. De stijl is enigszins alternatief te noemen.

De site biedt de gebruiker mogelijkheid om naast een account, ook een wensenlijst aan te maken. Natuurlijk bevat de online shop een digitale winkelwagen en volledige online afrekenmogelijkheid.

http://www.evenaarwebshop.nl
Evenaar Webshop